06 septiembre 2008

Temporada 2008-09

Hola a tots!,
esperem que l'estiu hagi estat favorable als vostre interessos. Al membres de les13diferències sembla que els hi ha anat prou bé (tot i que jo no he visitat gaire la platja). Però com que aquestes paraules ja estàn una mica fora de lloc (ja fa 5 díes que hem començat Setembre!) passem a qüestions més... més.. importants.

Volem comunicar-vos que, per sort o per desgràcia, les tretze diferències han de fer una parada general (no indefinida) de la seva emissió per radio i per Internet. Però com dic, no serà indefinida perqué si tot va bé, al gener del 2009 (el futur ja és aquí!) tornarà la tercera temporada.
Els motius d'aquest Kit Kat són sobretot els horaris. I no volem fer un programa de pressa i corrents perqué llavors baixaria la qualitat comunicativa.

Però aprofitarem aquests messos entre mig per anar fer altres cosetes que anirem publicant aqui, al blog, i bé, només puc avançar que a BocaRadio hi hauran un o dos programes nous amb gent de les13D al darrere. Volem que seguiu escoltant BocaRadio per Internet o pel 90.1 fm, i que en disfruteu d'allò més.

A si, com és lògic, aquest Blog no tancarà i seguirà actiu (més que mai), però l'enforcarem d'una manera diferent. Ja ho voreu.

Per últim, el programa del Bar (l'últim de la segona temporada) està a punt de sortir del forn.

Salutacions cordials, bon inici de temporada!.

No hay comentarios: